Vi Deltar på Europas Største Matmesse i Berlin!

Vi Deltar på Europas Største Matmesse i Berlin!

Foto: Karoline Sørensen Brandtzæg

I januar tok Qvænbrygg den lange reisen ned til Tyskland for å delta på IGW´s mat- og bondemesse. IGW, som først startet i 1926, har vokst seg fram til å bli en av Europas største messer for mat, landbruk og turisme.

Foto: Vidar Alfarnes

Siden arrangementet var i Tyskland, bestemte vi oss for å holde ting lokalt, og serverte fra vårt utvalg av tysk-inspirert øl, som er laget med tyske ingredienser og arktisk vann: KaamosNå9GullQArktisk BlondKjartan

Foto: Karoline Sørensen Brandtzæg

Et av høydepunktene for uken var da vi fikk besøk fra landbruks- og næringsministeren. Geir Pollestad var til stede under åpningen til den norske paviljongen. Han var begeistret for vår mørke “Schwartsbier”, Kaamos, som er noe mørkere enn det han vanligvis liker. Kaamos er et godt valg for alle som liker lyst øl, men som samtidig er litt eventyrlysten og har lyst til å utforske noe nytt.

I år var Nord-Norge hovedfokuset til den norske paviljongen, og vi var stolt over å representere Finnmark sammen med mange andre fantastiske Finnmark-baserte mat- og turismeselskaper.

 

Tilbake til bloggen